search

Sommerhus ved Kjul Strand

Kjul Strand ligger lidt øst for Hirtshals' spændende fiskerimiljø, med Lilleheden Plantage som bagland. Stranden er en fin sandstrand med klitter. Området med sommerhuse ligger lige ned til stranden og åbne strandenge.


Oplevelserne står i kø for at blive prøvet. Et besøg i Skagen er et must, på vejen vil vi anbefale også at se Råbjerg Miles ørkenlandskab og Ørnereservatet i Tuen. Pak en madkurv hjemme fra sommerhuset og besøg til Tversted Klitplangage med en skovsø-idyl uden lige. På en eventuel gråvejrsdag tilbyder de driftige købstæder Hjørring og Frederikshavn perfekte muligheder for at ose og shoppe. På vejen hjem til jeres sommerhus kan I langs de hyggelige småveje erhverve helt friske grøntsager fra små 'vejboder'.

dansommer har et bredt udvalg af sommerhuse ved Kjul. Med mange års erfaring i sommerhusudlejning i Danmark er dansommer den rigtige partner for sommerhusudlejning i Kjul, vore dygtige medarbejdere står parat til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige sommerhus i Nordjylland til dig og din familie.