search

Sommerhus ved Nørlev Strand

For mange er en ferie i et sommerhus i Nordjylland selve indbegrebet af "ferie", og ikke uden grund. Ikke mindst ved Nørlev Strand, lidt nord for Lønstrup. Det er et faktum, at her er der flere solskinstimer end i det øvrige Danmark.

Strandene er fine sandstrande bag sommerhuse og klitter og oplevelserne står i kø for at blive udforsket. Helt speciel er det at overvære en solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller bedst: fra den imponerende Rubjerg Knude.


Et besøg i Skagen er vel et must, på vejen vil vi anbefale også at opleve Råbjerg Miles ørkenlandskab. Eller pak en picnic-kurv hjemme fra sommerhuset og besøg til den smukke skovsø-idyl i Tversted Klitplangage. På vejen hjem til jeres sommerhus kan I langs de hyggelige småveje erhverve helt friske grøntsager fra små 'vejboder'.


Med mange års erfaring i sommerhusudlejning er dansommer den rigtige partner for sommerhusudlejning i Danmark ved f.eks. Nørlev Strand. Vore dygtige medarbejdere kender vore sommerhuse og vi står parat til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus i Nordjylland til dig og din familie.