search

Sommerhus i Saltum

Det attraktive sommerhusområde Saltum ligger mellem Løkken og Blokhus. Stranden her er en 200 meter bred og hvid sandstrand, der er hovedattraktionen for de mange sommerhuse i området. Bag stranden ligger der et bredt bælte af klitter og store naturområder med plantager og strandenge.

Sommerhusudlejning i Saltum

Hvis I planlægger at leje et sommerhus i Nordjylland er Saltum et godt udgangspunkt. Saltum Strand ligger nemlig midt  i Nordjyllands vidunderlige klit og hedelandskab og mange skovområder. Området omkring Saltum strand er meget udsøgt grundet den smukke natur og den idylliske ro, der er at finde i Saltum. I kan se frem til en dejlig sommerhusferie i Danmark, hvis I lejer sommerhus i Saltum. 

Nyd den skønne strand tæt på jeres sommerhus i Saltum

Saltum Strand regnes for at være en af Nordeuropas bedste badestrande. Dette skyldes det fine, hvide sand som har lagt sig så langt øjet rækker. Det lækre badevand er indikeret med det blå flag, der viser, at vandet er rent og lækkert til en dukkert i bølgen blå.

På stranden kan man køre, og det er muligt, at køre en smuk tur helt fra Rødhus til Løkken, hvilket mange lokale anbefaler. På strandene er der plads til hele familien med rigeligt albuerum.
I Saltum kan man leje sommerhuse, der ligger helt nede ved stranden eller nogle af dem der har en fantastisk udsigt. Her er helt sikkert noget for enhver smag omend I søger de simple, klassiske sommerhuse eller de mere moderne og luksuriøse sommerhuse, så er de at finde i Saltum.

Oplevelser i sommerhusområdet Saltum

Saltum har en fantastisk placering meget tæt på Vesterhavet. Hvis man lejer sommerhus i Saltum, er man heller aldrig langt fra Nordjyllands mange attraktioner. Ikke langt fra jeres sommerhus i Saltum ligger for eksempel Fårup Sommerland. Dette er en ekstremt populær feriedestination for især børnefamilier. Her finder I mere end 50 sjove forlystelser og Danmarks største Badeland. 

Hvis I lejer et sommerhus i Saltum, er I placeret tæt på den populære vandpark Fårup Sommerland. Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.

Aktiviteter til ferien i Saltum

I Saltum finder I også mange kunsthåndværkere, lækre restauranter og indkøbsmuligheder. Saltum ligger i Nordjylland lige mellem de populære feriedestinationer Løkken og Blokhus, der hvert år tiltrækker turister fra både ind- og udland. Strandene er cirka 200 meter brede og består af hvidt, lækkert sand. Saltum byder på lidt af hvert, så der er noget til enhver smag, omend I søger de klassiske, gammeldags sommerhuse eller mere moderne, luksuriøse sommerhuse eksempelvis med indendørs swimmingpool. Uanset hvad er der mange muligheder for at finde et sommerhus i Saltum. 

Hos dansommer finder I er rigt og varieret udvalg af sommerhuse ved Saltum Strand. Vi tilbyder sommerhuse i Nordjylland varierende fra hyggelige familiesommerhuse til sommerhuse med al tænkelig luksus som f.eks. egen indendørs swimmingpool.