search

Sommerhus i Bjerregård

Når man lejer et sommerhus ved Vesterhavet, har man mulighed for at forme netop den ferie man ønsker. I Bjerregård er der et stort udvalg af alle slags sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. I finder alt fra klassiske sommerhuse med den enkelt indretning til mere stilfulde luksussommerhuse. dansommers sommerhusudlejning i Bjerregaard omfatter sommerhuse for 4-10 personer, alle tæt på Vesterhavet. Nogle sommerhuse tillader husdyr, andre har indendørs pool og spa. Nogle sommerhuse i Bjerregaard tilbyder variabel ankomstdag, andre giver også adgang til internettet. I kan altså finde alle typer sommerhuse i dette dejlige område. Bjerregård er en dejlig feriedestination omend man ønsker ro og afslapning på terrassen i sommerhuset, eller man ønsker at udnytte de mange attraktioner og den smukke natur. Stranden er ikke lang fra Bjerregård og her kan man nyde en herlig dag på de smukke sandstrande. Der er muligheder få vandre- og cykelture eller dagsudflugter til eksempelvis Legoland i Billund eller Givskud Zoo ved Give. Her bestemmer I, præcis hvordan ferien skal se ud.

Gode familie attraktioner nær jeres sommerhus i Bjerregård

LEGOLAND 

I Billund ligger den populære forlystelsespark Legoland. Legoland byder på oplevelser og sjov for både børn, unge, voksne og ældre. Fart, spænding og helt nye oplevelser venter bag de store Lego porte. Man bruger snildt en hel dag i parken, der byder på riddere i rustninger, pirater, cowboys og indianere. Der er forlystelser for alle aldre og imponerende, detaljerede udstillinger lavet i Lego.

 

GIVSKUD ZOO

Helt ekstraordinært tilbyder Givskud Zoo en helt speciel nærkontakt med de vilde dyr fra fem forskellige kontinenter. De fleste af dyrene kender vi fra TV og film, men i Givskud Zoo står man bogstaveligt talt ansigt til ansigt med de smukke dyr. Dette skaber et helt nyt billede af dyrenes størrelse, lyde, lugte og egenskaber. Et billede man næppe kan danne sig foran flimmerkassen. Givskud Zoo åbnede første gang i 1969. Dengang var det en Løvepark og havde i de første år kun løver. I dag er dyrebestanden steget markant. Givskud Zoo huser i dag mere end 120 forskellige dyrearter, så der er nok at se på. 

Sidst men ikke mindst, kan man i Givskud Zoo tage på safari. Man kan tage egen bil eller tage en tur med safaribussen rundt i parken og se løber, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste. 

 

Ferie året rundt i Bjerregård 

Selv i efterårs- og vintermånederne er Bjerregård et smukt sted at opholde sig, når man skal på ferie i Danmark. En rask gåtur på stranden garanterer vindblæst hår og røde kinder. På denne tid af året spiller Vesterhavet for alvor med musklerne, og bølgerne rækker højt. Flere af sommerhusene i Bjerregård har indendørs pool, så man behøver ikke tvinge sig selv i det kolde vand, hvis man ønsker en dukkert på sin ferie. 

De hyggelige sommerhuse sætter rammer for en dejlig ferie, hvor I har tid til at nyde hinandens selskab. Den friske luft og solens varme stråler garanterer en ferie hvorfra, I kommer hjem med ny energi. Der er et servicekontor i Bjerregård, hvor det er muligt at stille spørgsmål eller lade sig inspirere til spændende aktiviteter eller udflugter.

På den jyske vestkyst ligger Nymindegab også. Det ligger kun få klimoter nord for Bjerregård, og herfra har man en skøn udsigt over sommerhusomårdet i Bjerregård. Sommerhusene i Bjerregård ligger blot 15 kilometer syd for den populære feriedestination Hvide Sande. I Bjerregård ligger alle sommerhusene under 1 kilometer fra stranden, hvilket gør det muligt at besøge stranden, lige når man ønsker. 

 

Der er heller ikke langt til Ringkøbing Fjord, hvor badevandet er mere børnevenligt. Slapper man bedst af med en fiskestang i hånden, er der her rig mulighed for at gribe snøren og prøve kræfter med lystfiskeri. Trænger I til lidt action er området også populært for vandsport, som mange turister vælger at gøre brug af. 

Sommerhusene i Bjerregård kan rumme mellem 4 til 10 personer, og alle disse sommerhuse ligger tæt på Vesterhavet. Har I en pelset ven derhjemme, I ønsker at bringe med på jeres ferie, tillader flere af sommerhusene husdyr. I skal blot huse at søge efter disse. Andre sommerhuse har indendørs pool og nogle har spabad. Sidst men ikke mindst har mange af sommerhusene også adgang til internettet, så der er helt bestemt noget til enhver smag, hvis I vælger et sommerhus i Bjerregård. 

Sommerhuse af alle slags i Bjerregård 

dansommers sommerhusudlejning i Bjerregaard omfatter sommerhuse for 4-10 personer, alle tæt på Vesterhavet. Nogle sommerhuse tillader husdyr, andre har indendørs pool og spa. Nogle af husene tilbyder variabel ankomstdag, andre giver også adgang til internettet. I kan altså finde alle typer sommerhuse i dette dejlige område.