search

Sommerhus i Houvig

Byen Houvig ligger i et smukt område lige mellem Vesterhavet og Stadil Fjord. Endvidere har I fra Houvig ikke langt til badebyen Søndervig eller Ringkøbing. Ikke at forglemme at alle spændende attraktioner i Vestjylland ikke er langt derfra.

Houvig er situeret blandt de bedste badestrande i Vestjylland, hvor der er smukke, lange sandstrande så langt øjet rækker. Nogle af de bedste strande I vil finde på jeres ferie i Danmark.

Sommerhus i Houvig

Houvig stiger i popularitet og det er ikke underligt med dets fantastiske lokation ved vesterhavet. Det er især børnefamilierne der søger hertil, da I her kan nyde hyggeligt samvær med familien i et af de dejlige sommerhuse, opdage den smukke omkringliggende natur og udnytte de smukke sandstrande. Der er heller ikke langt til Stadil Fjord, hvor man kan bade mere sikkert, langt fra Vesterhavets stærke vinde og, til tider, barske bølger.

Seværdigheder og attraktioner i Houvig

Er man interesseret i Anden Verdenskrig er Houvig en oplagt feriedestination. Ikke langt derfra ligger nemlig et gammelt tysk fæstningsværk, som man kan udforske.

Blandt seværdighederne og attraktionerne nær Houvig ligger et gammelt tysk fæstningsværk fra 2. Verdenskrig. Fra sommerhusområdet i Houvig er der heller ikke langt til mere end 50 bunkere fra Anden Verdenskrig. I sommermånederne kan disses udforskes via guidede ture.

Derudover finder I, ikke langt fra Houvig, forlystelsparken Legoland og Givskud Zoo.

Legoland

I Billund ligger den populære forlystelsespark Legoland. Legoland byder på oplevelser og sjov for både børn, unge, voksne og ældre. Fart, spænding og helt nye oplevelser venter bag de store Lego porte. Man bruger snildt en hel dag i parken, der byder på riddere i rustninger, pirater, cowboys og indianere. Der er forlystelser for alle aldre og imponerende, detaljerede udstillinger lavet i Lego.

Givskud Zoo

Helt ekstraordinært tilbyder Givskud Zoo en helt speciel nærkontakt med de vilde dyr fra fem forskellige kontinenter. De fleste af dyrene kender vi fra TV og film, men i Givskud Zoo står man bogstaveligt talt ansigt til ansigt med de smukke dyr. Dette skaber et helt nyt billede af dyrenes størrelse, lyde, lugte og egenskaber. Et billede man næppe kan danne sig foran flimmerkassen. Givskud Zoo åbnede første gang i 1969. Dengang var det en Løvepark og havde i de første år kun løver. I dag er dyrebestanden steget markant. Givskud Zoo huser i dag mere end 120 forskellige dyrearter, så der er nok at se på.
Sidst men ikke mindst, kan man i Givskud Zoo tage på safari. Man kan tage egen bil eller tage en tur med safaribussen rundt i parken og se løber, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.

Den smukke natur

Sommerhusområdet i Houvig ligger midt i blandt store hede- og klitlandskaber. Dette er den danske natur, når den er smukkest. I vil opdage rig mulighed for vidunderlige vandreture, hvor man kan udforske det vilde og fantastiske fugle- og dyreliv. Klitterne strækker sig fra hovedvejen og hele vejen til de smukke sandstrande. Klitterne skaber derudover også læ og værner om privatlivet. Lejer man et sommerhus i efter- og vintermånederne, er man garanteret vindblæst hår og røde kinder efter en frisk gåtur på stranden. På denne tid af året spiller Vesterhavet virkelig med musklerne, og de imponerende bølger rækker højt.

Indkøb

I Houvig er der mulighed for at handle ind. Der ligger en økologisk gårdbutik, der sælger mange spændende, lokale specialiteter. Den lokale købmand sælger lokale råvarer. Skal man handle større ind hevises man til Søndervig eller Ringkøbing. Begge byer ligger ikke langt fra Houvig.

 

Stranden ved Houvig garanterer et frirum fra storbyernes stress og jag, da strandene er bilfri. Derudover finder man kun få småsten på de lange sandstrande.

Slapper man bedst af med en fiskestang i hånden, er Houvig ligeledes en oplagt feriedestination. De lokale fjorde siges nemlig at være blandt Danmarks bedste til lystfiskeri.

Sommerhusene i Houvig er populære grundet roen der findes i området. Der er fred og plads til at udforske naturen og koble helt af. Trænger I til en længere gåtur, kan man følge den 5 kilometer lange sti til Søndervig.

Her er lidt for enhver smag. Især børnefamilier og naturelskere vil finde sig godt tilpas i et sommerhus i Houvig. Sommerhusene kan rummer 3-14 personer. Derudover ligger alle sommerhusene under 700 meter fra Vesterhavet. Det er nemt at finde noget, der passer præcis jeres familie omend I vægter havudsigt eller sommerhusets faciliteter. Nogle af sommerhusene har nemlig havudsigt mens andre har pool eller spabad. De fleste af sommerhusene godtager hunde, så har man en pelset ven derhjemme, man gerne vil have med, er dette også muligt. I skal blot huske at lede efter de sommerhuse der godtager dyr. Der er noget for enhver smag i et sommerhus i Houvig.