search

Sommerhus i Houstrup

Ved Houstrup finder I noget for enhver. Her er rige bademuligheder, store naturskønne landskaber og en masse aktivitetsmuligheder. Perfekt til jeres ferie i Danmark!

Nuvel, dansommers sommerhusudlejning i Houstrup kan ikke tilbyde sommerhuse i første klitrække, men et sommerhus i Houstrup ligger derimod placeret mellem den store Blåbjerg Klitplantage og det fredede naturområde med klitter og lyngklædt hede. Sommerhusudlejning i Houstrup åbner op for fantastiske naturoplevelser i plantagen på markerede stier enten til fods eller på cykel.

Når man lejer et sommerhus i Houstrup og har særlig interesse for enten fugle eller fisk, så er det af sted til Tipperne i den sydlige del af Ringkøbing Fjord til fuglene og til fjorden eller de mange vandløb for lystfiskeriets lyksaligheder.  

dansommers sommerhusudlejning tilbyder mange sommerhuse i Houstrup, hvor husdyr er tilladt uden gebyr. Til familiens firbenede medlem er der frie udfoldelsesmuligheder i den lokale dyreskov.

Ferieoplevelser nær Houstrup - Vestjylland

Pirrer den historiske interesse, er Vestjylland bestemt også et besøg værd. Vestjylland huser nemlig nogle af landets ældste og smukkeste købstæder. Deribland har vi Ringkøbing, der har været købstad siden 1433. I år 860 stod Ansgar for at få bygget den fantastisk flotte domkirke i Ribe. Endnu et gammelt levn, som ligger velbevaret i Vestjylland.
Skjern Å byder velkommen til de der vil prøve kræfter med fluestangen og er uden tvivl et af de smukkeste steder at nyde lystfiskeri i meditationens ånd.
Har man mod på at holde speederen nede lidt længere og kørere et stykke videre, er Legoland uden tvivl noget af det, der bør stå højt på listen. Før man ved af det har man brugt en hel dag i parken hvor både voksne og børn kan hygge sig, besøge de forskellige dele af parken med deres forskellige temaer, prøve de sjove rutchebaner, ikke at forglemme de våde vandrutchebaner og kigge på de imponerende Legoudstillinger. Hele København ligger for fødderne af jer og Egon, Benny og Keld gemmer sig derinde et sted!

Badestrande nær jeres sommerhus i Houstrup 

Houstrup strand garanterer hvide sandstrande med høje klitter. Mellem stranden og sommerhusområdet ligger et stort, fredet rekreativt hede- og klitområde. Det er dansk natur, når det er smukkest. Biler er heller ikke tilladt på Houstrup strand.

Drager I længere mod syd finder I Børsmose. Her finder i en førsteklasses sandstrand og de samme slags høje, flotte klitter. Her er biler tilladt på stranden.

De tre strande har dog noget helt essentielt til fælles. Her er albueplads til lej og badning, og ønsker man lidt mere privatliv, kan man lægge sig i læ i de høje klitter.

 

Et sommerhus i Houstrup bliver den fredfyldte og børnevenlige base uanset årstiden. dansommers sommerhusudlejning i Houstrup er kendetegnet ved rummelige sommerhuse med plads til flere familier og store naturgrunde.

Ferie i sommerhus ved Vesterhavet? Det er os!