search

Sommerhus i Søndervig

Badebyen Søndervig har en lang tradition som ferieparadis for badegæster, der vil nyde Vesterhavets friske brus og den skønne sandstrand. Når I lejer et sommerhus i Søndervig, har I alt hvad et feriehjerte kan begærer indenfor rækkevidde.

Den lille badeby, direkte ved Vesterhavet, har masser af sjove butikker, et stort udvalg af spisesteder i alle prislejer, og ikke mindst en skøn natur med strand, klitter og det glitrende hav. Der findes et alsidigt udvalg af aktiviteter i Søndervig og i det omkringliggende område. En kort køretur fra byen ligger den hyggelige købstad Ringkøbing med små, charmende gader og brostensbelagte torve. 

Lej sommerhus i Søndervig tæt på den lækre strand 

Den skønne, hvide sandstrand ligger direkte ud til Vesterhavet. Her er god plads, både på den brede strand og i de dejlige klitter, hvor I kan finde læ for vinden i én af de naturskabte gryder.

Søndervig strand har blåt badeflag og gratis adgang til koldtvands-brusere og toiletter. Der findes adgang til stranden for kørestolsbrugere og barnevogne via et terræntæppe. På stranden er der desuden gratis WIFI og mulighed for at leje strandstole.

I løbet af sommeren arrangeres der masser af strandevents bl.a. Thai Chi, Qi Gong og yoga. Endelig er stranden overvåget af livredere i højsæsonen.

 

Det kan I opleve i Søndervig

Udover den betagende natur og en fantastisk strand, byder Søndervig på et livligt shopping miljø og masser af forskellige aktiviteter for store og små. På den lange hovedgade finder I lækre modebutikker, interiør- og antikforretninger, og ikke mindst fortovscafeer og restauranter. Der ligger også flere store supermarkeder med et stort udvalg af dagligvarer.

Hvis vejret driller, kan I tilbringe nogle sjove timer i Søndervig Badeland eller Beach Bowl, hvor der udover Bowling baner findes et stort legeland, powerjumping og meget andet. Fra mandag til torsdag er der bagagerumsmarked i Søndervig, hvor I kan gå på opdagelse og måske finde en anderledes souvenir fra ferien.

Når mørket sænker sig starter festen! Der er et livligt natteliv i Søndervig, hvor flere diskoteker, pubs og værtshuse sørger for underholdning i nattetimerne for både unge og ældre.

Aktiviteter og udflugter nær sommerhus i Søndervig

Hvis I vil have en aktiv ferie, er Søndervig det perfekte valg. Vil I cykle eller vandre i den skønne natur? Windsurfe eller kitesurfe? Kører på Segway, gå på ravjagt eller ride en solnedgangstur på stranden? Søndervig er et mekka for de aktive. I kan også deltage i Yoga på Søndervig Strand eller prøve kræfter med jeres klatreevner i WOW-Park.

Når I vælger sommerhuse i Søndervig til ferien, er der en bred vifte af spændende udflugtsmål i nærheden. Lad turen gå til den charmerende købstad Ringkøbing. Shop igennem i de hyggelige, brostensbelagte gader og nyd den idylliske atmosfære. Der findes også flere hyggelige torve med udendørs servering, hvor I kan nyde en frokost eller et glas vin. Når solen går ned, kan I møde den gamle vægter, der fortæller anekdoter og synger sine vægtervers.

Vil I opleve en enestående udsigt, så lad vejen gå forbi Lyngvig fyr. Når I kommer til toppen ad de 228 trin, har I en storslået udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing fjord. Besøg også fiskerlejet i Hvide Sande og fuglereservatet Tipperne.

Attraktioner i nærheden af Søndervig

Få en uforglemmelig oplevelse i LEGOLAND, hvor I som dansommer gæster får rabat på entreen. I Bork Havn kan I opleve de levende Vikingemuseum og i Blåvand ligger det verdensberømte Tirpitz Museum som fortæller historien om 2. verdenskrig på en helt unik måde. Besøg også Adventure Park, Ringkøbing Museum, Hjerl Hede, Jyllands ParkZoo og Vestkystakvariet.

Hvorfor vælge et sommerhus i Søndervig?

I skal vælge Søndervig, hvis I elsker at holde ferie i Danmark og gerne vil opleve ægte Vestehavsstemning og ferieatmosfære. I et sommerhus er der masser af plads både ude og inde. Et sommerhus kan danne rammen om skønne ferier året rundt – også i Søndervig. Traveture på stranden i den friske luft, ild i brændeovnen, brætspil og varme drikke, gør sommerhusferien til et hit både efterår og vinter.