search

Sommerhus ved Henne Strand

Ved Henne Strand nær Vesterhavet er der noget til ethvert behov. Her finder I nemt det perfekte sommerhus, når I ønsker at holde ferie i Danmark, og ikke mindst langs den vidunderlige vestkyst. Ved Henne Strand kan I se frem til en ferie fuld af alle slags oplevelser og afslapning samt tid til at være sammen med dem I holder aller mest af.

Ferie ved charmerende Henne Strand 

Henne Strand er en hyggelig lille badeby ved Vesterhavet. Når I lader et sommerhus i Henne danne rammen om jeres ferie i Danmark, har I alt hvad et feriehjerte kan begærer lige inden for rækkevidde. Det helt store trækplaster er selvfølgelig den skønne, brede sandstrand med klitter, ”gryder” og hav, så langt øjet rækker. Om sommeren kan I nyde solen, bade og bygge sandslotte, mens efteråret og vinteren indbyder til lange traveture i den friske havluft samt til drageflyvning.

Der findes flere dagligvare butikker i Henne og selvfølgelig også det helt uundværlige ishus. Henne Strand ligger i et naturskønt område med flere unikke naturområder. I har også mulighed for at udforske hyggelige byer som Hvide Sande og Ringkøbing. Vil I holde ferie hvor flere generationer er samlet? Så er et sommerhus ved Vesterhavet det oplagte valg, for her finder I et stort udvalg af store sommerhuse med god plads til mange personer.

 

På udflugt fra sommerhuset ved Henne Strand

Naturen i Vestjylland er på samme tid idyllisk og barsk. Gå på opdagelse i det fredede naturområde Tipperne, hvor alverdens fugle gør stop for at hvile sig eller yngle. Her kan I være heldige at opleve både ryler, svaner, snepper og hjejler. Et andet spændende naturområde er Blåbjerg Plantage. Det unikke naturområde er præget af sandflugt og I møder både klitter, stejle skrænter, hede og egekrat – et fantastisk sted til en vandretur.

Et af områdets helt store trækplastre er det spændende museum Tirpitz. Museet er bygget med udgangspunkt i en gammel bunker og beskriver levende tiden under 2. verdenskrig. I Bork Vikingehavn kommer I 1000 år tilbage i tiden, når I leger vikinger for en dag. I den hyggelige vikingelandsby kan I se langhuse, et vikingeskib og klæde jer ud som ægte vikinger. I har også mulighed for at opleve en af Danmarks allerstørste attraktioner, nemlig LEGOLAND. En dagsudflugt til den ikoniske oplevelsespark vil helt sikkert vække glæde hos familien yngste, og I kan se frem til et væld af spændende oplevelser og sug i maven. 

Vesterhavet er vidunderligt – også uden for sæsonen

 

shutterstock_62878066_family_on_beach.jpg

Familie på strand

 

Det er ikke kun om sommeren, I kan nyde en ferie ved Henne Strand. I efterårs- og vintermånderne er der højt til loftet i mere end en forstand. 

Bliv blæst igennem på en dejlig travetur langs Vesterhavet og hyg jer ved brændeovnen med varme drikke og spil. Efterår og vinter er hyggetid – især i et sommerhus. Noget helt særligt er en påskeferie i et sommerhus ved Henne Strand. Påsken markerer overgangen fra vinter til forår, og her kan I måske nyde solens stråler for første gang i lang tid.

Aktiv ferie i sommerhus ved Henne Strand

Den enestående natur giver mulighed for masser af udendørs aktiviteter. Området er som skabt til løbe- gå og vandreture på masser af mærkede ruter og stier. I kan selvfølgelig også opleve naturen på 2 hjul og leje cykler i Henne Strand. For lystfiskeren er Henne Strand det rene Mekka. Her kan I fiske i havet eller få bid i en af områdets mange ”put and take” søer. Hvis I har mod på at tilbringe nogle timer på hesteryg, er en ridetur langs stranden en helt unik oplevelse. Der findes også fleres surf-centre langs Rinkøbing Fjord, hvor I kan tage et kursus eller leje surf-udstyr. Endelig kan I spille golf, bowle eller tage i en af områdets svømmehaller, hvis vejret skulle drille. I kan selvfølgelig også bare vælge et sommerhus med pool og få masser af timer med plask og leg hjemme i jeres helt eget sommerhuset.

I skal vælge et sommerhus ved Henne Strand, hvis I elsker sol, sand og hav, og gerne vil slappe af i rolige omgivelser, med mulighed for spændende udflugter og sjove aktiviteter.