search

Sommerhus ved Skaven Strand

Ringkøbing Fjord er 30 km. lang, på 300 km2 og dermed Vestjyllands største. I den sydlige del af fjorden ligger Skaven Strand og dansommers sommerhusudlejning i Skaven Strand tilbyder sommerhuse til seks-otte personer. Et sommerhus i Skaven Strand har oftest spabad og ligger på en større naturgrund med kort afstand til fjorden.

Hvis Vesterhavets brede sandstrande ikke har højeste prioritet, lokker Ringkøbing Fjord og ikke mindst sommerhusudlejning i Skaven Strand med både børnevenligt badevand, vandsportsaktiviteter og et rigt dyreliv. Faktisk giver et sommerhus i Skaven Strand adgang til en børnevenlig sandstrand ved fjorden, hvor badevandsdybden er lav og bilkørsel ikke tilladt.

Sommerhusudlejning i Skaven Strand betyder også en kort tur ned til den hyggelige lokale både- og fiskerihavn, hvor der kan handles friskfangede fjordfisk. Fjorden er også vældig populær hos windsurfere, så alle brætekvilibrister føler sig veltilpas med et sommerhus i Skaven Strand.

Sommerhuse i Skaven Strand er også glimrende udgangspunkter for udforskning af den vilde ægte vestjyske natur. Langs fjorden er der naturstier, som lader en komme tæt på ikke mindst det fascinerende fugleliv.  

Skulle der også være ønske om lidt mere action i ferien, ikke mindst hos børnene, så ligger et sommerhus i Skaven Strand kun 1-1,5 timers kørsel fra Legoland og Givskud Zoo.

Velkommen til dansommers sommerhusudlejning i Skaven Strand!