search

Sommerhus ved Kvie Sø

Kvie Sø ligger helt centralt iblandt nogle af de bedste attraktioner i Vestjylland. De fleste af os lejer et sommerhus i Danmark for at tilbringe tid med familien, komme tilbage til naturen og for at komme hjem med en masse spændende oplevelser. I Vestjylland finder man det hele. Her er tid til afslapning og hygge, gåture i den smukke natur, og I er aldrig langt fra nogle af de mest populære attraktioner i Jylland. Tæt på Kvie Sø finder I nemlig Legoland i Billund, Givskud Zoo ved Give og Fisker- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

 De fredfyldte omgivelser ved badesøen, der ligger 2 km. nord for Ansager ved Varde, skaber en stemning af harmoni og ferieglæde for gæster til dansommers sommerhusudlejning ved Kvie Sø.

Omkring søen er der anlagt vandrestier, kaldet ”Hjertestier”, som hurtigt nås fra et sommerhus ved Kvie Sø. De små kan boltre sig på legepladsen ved strandområdet, der ikke ligger langt fra et sommerhus ved Kvie Sø. dansommers sommerhusudlejning ved Kvie Sø virker særligt tiltrækkende på lystfiskere. Dog må man ikke fiske i selve Kvie Sø. Men i lokalområdet er der godt fiskevand i åer og flere ”Put and take”-søer.

Sommerhusene ved Kvie Sø er også tæt på større byer såsom Esbjerg, Varde og Grindsted. Her kan man tilbringe en dag på hyggelig shopping og en skøn gåtur gennem gågaderne.

Legoland

I Billund ligger den populære forlystelsespark Legoland. Legoland byder på oplevelser og sjov for både børn, unge, voksne og ældre. Fart, spænding og helt nye oplevelser venter bag de store Lego porte. Man bruger snildt en hel dag i parken, der byder på riddere i rustninger, pirater, cowboys og indianere. Der er forlystelser for alle aldre og imponerende, detaljerede udstillinger lavet i Lego.

Givskud Zoo

Helt ekstraordinært tilbyder Givskud Zoo en helt speciel nærkontakt med de vilde dyr fra fem forskellige kontinenter. De fleste af dyrene kender vi fra TV og film, men i Givskud Zoo står man bogstaveligt talt ansigt til ansigt med de smukke dyr. Dette skaber et helt nyt billede af dyrenes størrelse, lyde, lugte og egenskaber. Et billede man næppe kan danne sig foran flimmerkassen. Givskud Zoo åbnede første gang i 1969. Dengang var det en Løvepark og havde i de første år kun løver. I dag er dyrebestanden steget markant. Givskud Zoo huser i dag mere end 120 forskellige dyrearter, så der er nok at se på.
Sidst men ikke mindst, kan man i Givskud Zoo tage på safari. Man kan tage egen bil eller tage en tur med safaribussen rundt i parken og se løber, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.

Fiskeri- og søfartsmuseet i Esbjerg.

På et samlet udstillingsareal på 14.000 kvadratmeter finder man Fisker- og Søfartsmuseet i Esbjerg som nemt kan nås fra Kvie Sø. Her finder I både fiskeriudstillinger, søfartsudstillinger, frilandsudstillinger, saltvandsakvarium, sælarium, minkanlæg og særudstillingerne  der skifter fra tid til anden.

Her kan I lære historien om søfarten i Vadehavet og i Frilandsmuseet er der diverse dyr. I saltvandsakvariummet finder I fisk og i sælariet huses to forskellige sælarter. Det er en både lærerig og sjov attraktion for hele familien.

Indkøb

Der findes mindre dagligvarebutikker i Ansager, der ligger cirka 3 kilometer væk fra Kvie Sø. Både Varde og Grindsted har større dagligvarekæder og flere specialbutikker.

Gode råd

Kvie Sø ligger kun cirka 25 minutters kørsel fra den populære forlystelsespark Legoland, hvilket gør Kvie Sø til et perfekt udgangspunkt.

Derudover kan I besøge Danmarks største majslabyrint i Varde, hvor de hvert år har et nyt tema. Åbningstiderne afhænger dog af vejret og majsen, da den skal nå at vokse sig tæt. Tillader vejret det, er dette bestemt et besøg værd og ikke langt fra Kvie Sø. 

Et sommerhus i vestjylland, vil give jer de perfekte rammer om jeres ferie, uanset hvordan I vil bruge jeres feriedage.