search

Sommerhus i Thyborøn

Ved det nordlige Vesterhav på Harboøre Tange ligger det hyggelige sommerhusområde Thyborøn. Fra sommerhuset har I adgang til både det vilde Vesterhav og den mere rolige fjord, Nissum Bredning. Den skønne havneby emmer af god atmosfære, specielt i sommermånederne er Thyborøns gader fyldt med glade sommerhusgæster. Ikke nok med at Thyborøn har et skønt byliv, så ligger der også en helt særpræget natur, der stammer helt tilbage fra istiden. Det er aldrig kedeligt at være feriegæst i Thyborøn. I havnebyen finder I en helt fantastisk børnevenlig sandstrand beskyttet af høfder på begge sider. Fra stranden er der kort afstand til kiosk og offentlige toiletter, så pak en god madpakke i sommerhuset og tilbring en hel sommerdag i det gode danske sommervejr. De fleste af dansommers sommerhuse i Thyborøn ligger på Thyborøn Campingplads. Sommerhusene ligger på midten af tangen med gåafstand til byen, havet og fjorden. Her ligger de danske feriehuse helt uspoleret og i en smuk natur, som kun venter på at blive udforsket af jer. Den vestjyske natur er super at udforske enten på to ben eller på to hjul. Den meget forskelligartede natur og det bakkede terræn skaber gode muligheder for gode vandre- og mountainbiketure. På selve Campingpladsen er der skabt de bedste betingelser for en god ferie med børn. Her finder I en masse aktiviteter for hele familien heriblandt minigolf, aktivitetshal, legeplads, tennisbaner, motionsrum og meget mere. En ferie på Thyborøns Campingplads er sjældent kedelig.

 

Sjove og underholdende attraktioner for hele familien i Thyborøn og omegn

Der er nok at lavet på jeres ferie ved Vesterhavet. Tæt på jeres sommerhus ligger Thyborøn Kystcenter, et spændende aktivitetscenter for både børn og voksne. Her kan hele familien få indblik i Vesterhavets hemmeligheder. I kystcenterets inden- og udendørsarealer kan I blive klogere på de vestjyske naturfænomener – gå blandt andet i kviksand, lav kæmpe bølger, byg jeres egne diger, sejl med skibe og mange flere sjove aktiviteter. Det er ikke nogen hemmelighed, at Thyborøn er kendt for og lever af deres fiskeri, hvilket også viser sig i store fiskerihavn, der ligefrem er en af landet største. Når I er i sommerhus i Thyborøn, må I ikke gå glip af den fantastiske fisk – I får ikke mere frisk og billig fisk i Danmark end i Thyborøn. Så køb jeres fisk ved kutterne og tilbered et solidt måltid hjemme i sommerhuset. Selvom fisk er det helt store taleemne, så må Thyborøn by ikke glemmes. Fra havnen løber Bredgade, der er Thyborøns handelsgade – her ligger hyggelige modebutikker og specialforretninger samt skønne caféer, som byder byens gæster indenfor. En helt speciel attraktion i den vestjyske by er Sneglehuset, som er et must at besøge på jeres sommerhustur ved Vesterhavet. Huset er en gigantisk samling af snegleskaller og muslingeskaller, dette opleveles allerede, inden I træder ind i huset. Hele huset er nemlig bedækket af tusinde af skaller i forskellige farver og mønstre. Inden i huset finder I Danmarks største muslingesamling og en hyggelig butik.
Ønsker I at se lidt andet end Thyborøn, så ligger Lemvig kun 20 minutters kørsel fra sommerhuset. I den skønne havneby finder I en hyggelig bymidte med brostensbelagte gågader med tøj- og skobutikker til både ham og hende. For de mindste imponerer byen med en spændende og en helt ny form for skaterpark. Så husk skateboard, cykel, løbehjul elle skøjterne så er der lagt op til en hyggelig dag med sjov og ballade for de små i familien og måske et cafébesøg for de store.

 

Oplev solsystemet, bævere og en naturpark på jeres ferie i Danmark

Det er ingen hemmelighed, at den vestjyske natur er noget helt specielt. Turrister kommer fra nær og fjern for at opleve det vilde Vesterhav, de helt unikke sandklitter og det meget specielle jyske landskab. Er I taget på ferie i et sommerhus i Thyborøn for at opleve naturen, er I ikke rejst forgæves. Vestkysten gemmer på så mange skatte, at I kan bruge flere dage på at udforske den. Sjovt for både store og små er en vandretur ved Planetstien i Lemvig. Her bliver I guidet igennem solsystemet fra Solen til Pluto i forholdet 1:1 milliard, hvor det ikke kun er solsystemet, som imponerer men også den smukke udsigt til Nissum Bredning. På jeres ferie i Danmark er der lagt op til en masse timer i naturen. Besøg Klosterhede Plantage, som er Danmarks største beplantede skov. På jeres tur rundt i plantagen vil I blive mødt af levn fra Anden Verdenskrig, skovlegepladser og ser i godt efter ved vandløbene, kan I være heldige at observere bævere. Dog er det et must at besøge Nationalpark Thy. Så pak picnickurven hjemme i sommerhuset i Thyborøn og tag båden fra havnen til Agger. På Agger vil I blive mødt af kæmpe naturområder med en helt fantastisk og enestående natur. På jeres tur i parken finder I næsten alle former for natur, der sammen med sjældne dyr og planter er et paradis for selv de mindste naturentusiaster.