search

Sommerhus i Klegod

Lige mellem Søndervig og Hvide Sande på Holmslands Klit ligger Klegod. Tæt på de større byer og lige mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Med sin perfekte placering er det ikke underligt, at Klegod stiger i popularitet, når vi danskere skal finde sommerhus i Danmark.

Derudover er man aldrig langt fra mange, forskellige attraktioner og aktiviteter, der er med til at gøre en ferie i Danmark endnu bedre. Den smukke, omkringliggende natur giver ro og plads til afslapning. Her er rigeligt at give sig til, og tid til at tænde op for grillen og tilbringe en dag i sommerhuset med dem, man holder mest af. dansommers sommerhusudlejning i Klegod tiltrækker derfor i særlig grad de feriegæster, som søger ro, afslapning og ikke har det store behov for shopping, restauranter eller natteliv.

Sommerhusene i Klegod

I forlængelse af de 35 kilometer lange, og meget imponerende Holmslands Klit, finder man Klegod. Her kan man i sandhed skabe uforglemmelige naturoplevelser – især ved solop- eller nedgang. De lange, smukke sandstrande byder ind til lækkert badevand. Hvis vejret tillader det, kan man nemt bruge flere dage på stranden. Klegod er bestemt også en oplagt feriedestination, hvis man er til vandre- eller cykelture. Klegod byder på en udsøgt og spændende natur. Klegod ligger nemlig mellem fjorden og det vilde Vesterhav, der kun er adskilt af de høje klitter.

Naturoplevelser i Klegod året rundt

Ikke langt fra Klegod finder I det internationalt kendte fuglereservat Tipperne. Dette er kendt som en af Nordeuropas vigtigste yngle- og trækpladser for fugle. Her finder man flere lokaliteter, hvor man, med kikkert, kan følge med i fuglenes liv. Man oplever en idyllisk fred og lader sig nemt imponere af de vilde fugle.

Sommerhusområdet i Klegod ligger tæt på både Søndervig og Hvide Sande. Begge byer er også populære sommerhusområder, hvor I kan finde en hav af restauranter, butikker og aktiviteter på land og vand.

Trænger man til lidt hjemmehygge i sommerhuset, kan I tænde op i pejsen eller grillen eller nyde en smuk aftengåtur på stranden eller blandt klitterne.

Vestjylland er kendt for dets fantastiske badestrande og vandet er lækkert og indbydende. I Klegod befinder I jer midt i alt dette, og det er ikke langt til de mange attraktioner og seværdigheder.

Indkøb

I Klegod ligger der en mindre købmand, som har åbent året rundt. Til morgenmaden, eller eftermiddagskaffen, finder man også et bageri. Har man brug for et større indkøb, anbefales Søndervig, Hvide Sande eller Ringkøbing, hvor I også kan bruge en eftermiddag på shopping, slentreture gennem gågaderne og cafébesøg.

Det specielle ved Klegod er privatlivet som især klitterne værner om. Derudover er sommerhusene nænsomt spredt udover landskabet, hvilket giver større horisonter og mere åbne vidder end man finder i de fleste andre sommerhusområder.

Sommerhusene i Klegod er veludstyrede og kan rumme 6-16 personer. Det er nemt at finde lige præcis det, man søger. Nogle af sommerhusene byder nemlig på havudsigt, andre sommerhuse har lagt mere vægt på indendørs faciliteter såsom swimmingpool. Har man en pelset ven derhjemme, man ønsker at medbringe, tillader langt de fleste sommerhuse hunde. I skal blot huske at søge efter et af sommerhuse der tillader hunde. Der er noget for enhver smag i Klegod.