search

Sommerhus i Blåvand

Hvis man lejer et sommerhus ved Blåvand, vil man opleve en utrolig idyl og fantastisk stemning af afslapning og ro. Når man lejer et sommerhus, har man selv magten til at planlægge præcis, hvordan dagene skal se ud. I Blåvand er der noget for både krop og sjæl. Ferien kan bruges på at nyde det hyggelige sommerhus og dem man holder mest af, vandre- og gåture i den smukke natur og meget, meget mere...

Meget at opleve nær jeres sommerhus i Blåvand 

I Blåvand er der rigeligt at give sig til. I vil finde mange gode cykelstier, hvor I ikke behøver cykle klods op ad større, befærdede veje. På denne måde kommer I sikkert rundt i hele det dejlige, vestjyske område, på en sund måde.

Trænger I til lidt mere action, er der mange gode ruter, på både strandene og i skovene, til dem der hellere vil hoppe en tur på mountainbiken. Fra Blåvand kan man faktisk cykle hele vejen til Bordrup Klitplantage. Har I ungerne med, kan I eksempelvis gøre stop ved Skovlegepladsen i Oksbøl. Her er flere, sjove legeredskaber, så her kan man sagtens tilbringe et par timer i den friske luft. Der er overdækkede bænke, der gør det muligt at nyde sin medbragte madpakke.

Er I mere til vandsport, kan I eksempelvis tage en tur i kano op ad en af de mange åer. Herfra kan man for alvor nyde den smukke, omkringliggende natur og de vilde dyreliv.

Ikke langt fra sommerhusområdet i Blåvand ligger Blåvandshuk Golfklub, hvor golfspillere kan prøve kræfter med det grønne græsog udfordre sig selv på en anden bane end til daglig. 
 

Blåvand Fyr

Lej sommerhus i Blåvand med mulighed for afslapning og byliv

I løbet af jeres ferie i Blåvand kan der være et par dage, hvor man bare har lyst til at læne sig tilbage og slappe af, med det bedste selskab. Sommerhusene i Blåvand gør dette muligt. De er veludstyrede og hyggelige, så her kan man sagtens bruge en dag eller to på spil, grill og hygge.

Byerne Varde, Esbjerg og Ribe ligger alle tæt på Blåvand, og disse er også et besøg værd. Her vil I finde hyggelige gågader, butikker, restauranter og cafeer. Heldigvis behøver man ikke drage hertil for at handle ind. I Blåvand findes der et fint udvalg af supermarkeder og endda specialforretninger. Er I på slentretur gennem Blåvand, kan I også nemt finde en lækker is og en varm kop kaffe.

Uanset hvornår man vælger at leje et sommerhus ved Blåvand, er der altid noget at opleve i området og ikke mindst ved Vesterhavet.

Tæt på Blåvand ligger det hyggelige sommerhusområde ved byen Ho. Ho er også et besøg værd og her vil I finde gamle, hyggelige bygninger. Såvel som i Blåvand, er naturen omkring Ho hovedsageligt store enge og klitområder. Hvert år kan man, i sidste weekend i august, besøge det store fåremarked. Der er også et kræmmermarked, hvor I kan gøre jer en god handel.

 

 

Blåvand Strand

Dejlige feriedage på Blåvand Strand

Blåvand er bestemt også blevet et populært feriested i Danmark pga. den vidunderlige strand. Stranden er opdelt i tre områder. Selve Blåvand Strand befinder sig ved Blåvandshuk Fyr. Her venter en dejlig bred sandstrand, med god plads til alle glade badegæster.

Blåvand Sydstrand er ofte der, hvor børnefamilierne tager hen. Ved denne strand er der nemlig ikke den kraftige Vesterhavsstrøm, som findes andre steder langs denjyst vestkyst. Her er også en lav vanddybde, som passer rigtig godt til børn. Årsagen til de lidt specielle vandforhold ved Blåvand Sydstrand, skyldes Horns Rev. Dette rev strækker sig omkring 40 km ude i Vesterhavet og skaber en form for lagune, der giver disse særligt børnevenlige badeforhold.

En populær aktivitet, når der holdes ferie i et sommerhus ved Vesterhavet er, at gå på jagt efter det gyldne rav. Omkring Blåvand er det især på Blåvand Nordstrand at der er gode muligheder for, at finde rav. Blåvand Nordstrand er dog altid et besøg værd, uanset om det er rav-sæson eller ej, for her er et smukt hedelandskab med gryder i de flotte klitter.

Ved Blåvand er stranden bilfri, så man er garanteret en vis form for frihed og flugt fra storbyernes stress og jag. Den friske luft fylder lungerne og sindet med ny energi. Fiskerestauranterne i området byder på alt godt fra havet, så I behøver ikke gå sultne i seng, skulle jeres egen fangst slå fejl.